Ofte stillede spørgsmål

Hvordan får jeg den nye sundhedsforsikring?

Tryk oppe i højre hjørne ”Bestil nu”. Du kan enten bede os om at ringe og taste dine oplysninger, eller du kan selv indtaste alle dine oplysninger.

Sundhedsforsikringen tegnes for et år af gangen og kan opsiges med 1 måneds varsel til såkaldt hovedforfald. Man kan vælge enten helårlig betaling eller månedlig betaling. Hvis du har spørgsmål til dækninger eller andet er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 88626362.

Hvordan får jeg hjælp til undersøgelse og behandling af en skade eller sygdom?

Du anmelder hurtigt og let dit behov for undersøgelse og behandling her på siden (øverst i højre hjørne under ”anmeld skade”), eller du kan ringe på 70206121 eller anmeld online på dette link https://ds-sundhed.dk/anmeld-skade/ 

Hvor lang tid går der, før jeg får svar på min anmeldelse?

Din anmeldelse bliver typisk behandlet meget hurtigt, normalt 1-2 hverdage. Du kan løbende følge forløbet på Mit DSS.

HVEM KAN KØBE EN SUNDHEDSFORSIKRING ?

Alle mellem 18-69 år kan købe vores sundhedsforsikringer. Vi vil senere kunne tilbyde sundhedforsikring til 70+ år.

HVAD MED KRONISKE LIDELSER ?

Kroniske lidelser opstået før forsikringen er tegnet dækkes ikke. Dog kan man have anciennitet med fra tidligere Sundhedsforsikring, hvor man så vil være dækket, hvis det er opstået mens denne var i kraft. Kroniske lidelser opstået i forsikringstiden vil være dækket i op til 6 måneder fra diagnosetidspunktet.

Har man vores UDVIDET DÆKNING vil der være 12 fysioterapi-, kiropraktor- eller massagebehandlinger pr. kalenderår. Forebyggende og lindrende behandlinger er dækket, og der dækkes uanset og lidelsen er opstået før eller i forsikringstiden.

Skal skaden være sket i arbejdstiden?

Nej. Din sundhedsforsikring dækker skader og sygdomme opstået i både arbejdstid og fritid.  Husk at tegne en rejseforsikring når du rejser, da dette ikke er en rejseforsikring.

KAN MIN ÆGTEFÆLLE/SAMLEVER/BØRN OGSÅ KØBE EN SUNDHEDSFORSIKRING?

Ægtefælle/samlever og børn mellem 0-69 år kan naturligvis også tilkøbes.

Bestil din sundhedsforsikring

Mine børn fra tidligere forhold bor ikke hos mig. Er de dækket, hvis både jeg og min nuværende ægtefælle/samlever er omfattet af en forsikring hos GJENSIDIGE Forsikring?

Ja. Er både du og din nuværende ægtefælle/samlever omfattet af en forsikring hos Gjensidige Forsikring, er alle jeres børn under 21 år medforsikret uden ekstra beregning – uanset deres bopæl.

Skal jeg til min egen læge, inden jeg kan blive behandlet?

I de fleste tilfælde skal du have en henvisning fra din praktiserende læge. Henvisningen skal du bruge, når du anmelder en skade. Du kan læse mere i Gjensidiges forsikringsbetingelser om i hvilke tilfælde, de kræver en lægehenvisning. Det er dog ikke alle behandlingsformer, som kræver en lægehenvisning. Når en lægehenvisning ikke er påkrævet, kan du blot anmelde skaden.

Dækker sundhedsforsikringen kun, hvis det offentlige ikke har tid?

Nej. Din sundhedsforsikring er uafhængig af ventelisterne i det offentlige. Derfor vil du også opleve et hurtigere behandlingsforløb, da du altid jf. de gældende forsikringsbetingelser tilbydes undersøgelse og behandling på et privathospital eller hos en privat behandler. 

Kan jeg skifte behandler, hvis jeg ikke er tilfreds?

Det er meget vigtigt, at forholdet mellem patient og læge/behandler er godt, og at du altid føler dig i trygge hænder. Har du derfor i dit behandlingsforløb behov for at skifte til en anden behandler, skal du hurtigst muligt kontakte Gjensidiges Sundhedscenter på tlf. 70 10 90 09.

Hvordan kan jeg opsige min sundhedsforsikring?

Du kan altid opsige din sundhedsforsikring til udgangen af den fakturerede periode – dog senest 30 dage inden udløb af perioden.

Hvilke Muligheder har jeg online?

Du har en lang række af muligheder – se dine muligheder her.

OM OS

Vi har mere end 30 års erfaring inden for rådgivning omkring forsikring, og vores mål er at sikre offentligt ansatte adgang til Danmarks bedste sundhedsforsikring.

I SAMARBEJDE MED GJENSIDIGE

Vi samarbejder med Gjensidige Forsikring, der er Danmarks førende og mest innovative udbyder af sundhedsforsikringer. Det sikrer dig tryghed i en travl og hektisk hverdag.

KONTAKTOPLYSNINGER

Sundhedsagenturet ApS
Stengårdsvej 21
4340 Tølløse
+45 88 62 63 62

CVR: 37367907