Hvad er en Sundhedsforsikring?

family-521551_1920

En Sundhedsforsikring er en forsikring som sikrer dig hurtig behandling med et stort udvalg af behandlingsformer og behandlere at vælge imellem. Behandling kan ske efter at have anmeldt skaden/sygdommen enten elektronisk eller telefonisk og Mølholm har godkendt behandlingen. I nogle tilfælde skal din egen læge konsulteres inden behandling kan påbegynde.

Forsikringen giver dig som udgangspunkt mulighed for selv at vælge behandler. På vores hjemmeside kan du finde alle oplysninger om forsikringsbetingelser, spørgsmål/svar samt diverse brochurer.

Forsikringen kan tegnes af alle og kræver ikke besvarelse omkring helbred.

Mølholm Forsikring garanterer dig at undersøgelse og/eller behandling er sat i gang inden for 10 arbejdsdage efter godkendt skadesanmeldelse.

Anmelder du telefonisk er det en sygeplejerske som hjælper dig igennem og samtidig kan give dig gode råd med omkring behandling og forløbet.

Din familie kan også omfattes af forsikringen ved at tilkøbe den separat til dem. Samlever/ægtefælle kan tilkøbes og/eller barn enkeltvis. Har du og din samlever/ægtefælle en forsikring er alle Jeres børn indtil 21. år automatisk omfattet.